“High Five en let’s GO!” – Speaker bij sportevents

Met een enthousiaste warming up bij de START en warm onthaal bij de FINISH maakt De Sfeerman sportevenementen leuker en persoonlijker, of je nu topatleet bent of fanatieke recreant die als allerlaatste over de finish komt: Iedereen zet een sportieve prestatie neer die support verdient.

Sinds de Urban Trail Utrecht van 2017 vervult De Sfeerman met overgave de rol van speaker bij sportevenementen voor hardlopen en wandelen. Tijdens de Urban Trail Series, Singelloop Utrecht, Marathon Rotterdam en Eindhoven Marathon enthousiasmeert hij het publiek en de deelnemers. Ook bij diverse wielerevenementen zorgt De Sfeerman voor support. Wielrenners van onder andere de Classico Boretti en Zuiderzee Klassieker kunnen rekenen op een dikke high five. De tomeloze energie en grenzeloos enthousiasme zijn dé factoren die de ervaring bij START en FINISH onvergetelijk maakt. Sinds 2020 is De Sfeerman ook te horen bij virtuele hardloopevenementen. Tijdens ondermeer de NN Running Day evenementen, Brussels Airport Marathon, Great Brugge Marathon en meer recentelijk nog bij de Major City Run Series. Kortom, bijna het hele jaar aan jouw zijde om je naar een topprestatie te begeleiden. De Sfeerman staat dit jaar bij een van deze evenementen of wellicht op jouw evenement om de deelnemers aan te moedigen!

Maar… hoe ziet dat enthousiasme van De Sfeerman er dan precies uit? Nou, zo:

CONTACT

Geïnteresseerd in een enthousiaste speaker bij jouw hardloop-, wandel-, of wielerevenement?
Neem dan direct contact op! Ook andere evenementen zijn uiteraard bespreekbaar.
Wil je De Sfeerman eens met eigen ogen aan de slag zien, bekijk dan hier de evenementen die eraan komen.


Wie is … De Sfeerman?

Het verhaal van De Sfeerman begint eigenlijk in 2012 tijdens Tough Mudder in Schotland. De speaker die aan de start van deze loodzware mudrun van 10EM de deelnemers opzweept laat een onuitwisbare indruk achter: “Dat wil ik ook ooit doen!

SINGELLOOP UTRECHT 2016

Namens Centrummanagement Utrecht word ik in 2016 gekoppeld aan de organisatie van Singelloop Utrecht. In overleg met de organisatie bespreken we de impact van het evenement op het centrum van Utrecht voor ondernemers. Dit leidt ondermeer tot de Battle der Stadskwartieren. Dit initiatief van mij om ondernemers tijdens dit evenement met elkaar de strijd aan te laten gaan voor de titels “Snelste ondernemer van de Utrechtse binnenstad” en het “Snelste stadskwartier”. Feitelijk een eerste stap om lopers te supporten tijdens deze vriendschappelijk wedstrijd.

Artikel over de Battle der Stadskwartieren

URBAN TRAIL UTRECHT 2017

Het contact met de organisatie van Singelloop Utrecht leidt er in 2017 toe dat zij opnieuw contact met mij opnemen. Voor dit nieuwe hardloopconcept zijn ze voor Utrecht op zoek naar ondernemers die op de dag van het evenement als locatie willen fungeren waar de deelnemers doorheen lopen. Dat komt goed uit, want ik ken er een hoop. We bespreken diverse randzaken en dan volgt de vraag waar ik wellicht al 5 jaar op aan het wachten was: “Ken je misschien ook een speaker? Iemand die de stad goed kent, enthousiast is en een groep deelnemers kan opzwepen”. “Nou, ik kan er maar één bedenken… mijzelf”.

En zo staat een kersverse speaker op 17 april 2017 op het Janskerkhof enkele duizenden deelnemers op te zwepen voor hun 5 of 10 km Urban Trail Utrecht dwars door de Domstad.

Het enthousiasme wordt ook opgemerkt door de organisatie en niet lang daarna volgen verzoeken om ook de speakeren bij andere evenementen. Zo volgen in 2017 de Urban Trails van Breda en Eindhoven, de Rotterdam Night Run en Marathon Eindhoven.

VAN 5KM TOT EEN MARATHON

De ervaring als loper en fietser heb ik in de afgelopen jaren opgedaan tijdens onder andere een tweede deelname aan Tough Mudder, Singelloop Utrecht, Dam tot Damloop, Groet uit Schoorl, Halve van de Haar, Halve Marathon van Valencia en de Marathon van Edinburgh. Van 5km tot de marathon: Alle afstanden trotseerde ik al eens. Ik weet dus waar jij als sporter aan gaat beginnen en welke topprestatie jij hebt geleverd bij de finish.

AD/ Utrecht: De Sfeerman loopt zijn eerste marathon